Cosul nu contine produse! Vizualizeaza cos

Termeni de utilizare. Confidentialitate

Introducere
Va multumim pentru interesul manifestat fata de magazinul sfinx-bebe. Pentru ca navigarea dumneavoatra pe site-ul nostru sa fie lipsita de probleme si placuta , in cele ce urmeaza , va supunem atentiei un set de termeni de utilizare ce trebuie respectate de ambele parti precum si alte date de informare cu privire la identitatea noastra si drepturile si obligatiile partilor. Folosirea ,vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni.

Copyright
Intregul continut al site-ului incluzand grafica, texte , imagini si date sunt protejate prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarii drepturilor de autor sunt sfinx-bebe.ro si distribuitorii sai. Aveti permisiunea de a printa sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.Folosirea fara acordul scris al societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitatea datelor
Sfinx-bebe pune accent pe confidentialitatea datelor dumneavoastra. Puteti naviga prin site-ul www.sfinx-bebe.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel sfinx-bebe poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre sfinx-bebe.

Sfinx-bebe respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. sfinx-bebe respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Sfinx-bebe nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Toata informatia prezentata pe site-ul Sfinx Bebe este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivite pentru un scop anume sau non-ilegale.
Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.
Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.
Sfinx Bebe nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Echipa Sfinx Bebe nu va fi raspunzatoare pentru:
- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site
- orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Drepturi si obligatii
sfinx-bebe isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea acestora. sfinx-bebe isi rezerva dreptul de a modifica termenii de utilizare a siteului fara o notificare prealabila.

Fraude
Orice folosire frauduloasa a serviciilor oferite pe site-ul sfinx-bebe.ro, orice exploatare a eventualelor erori ale aplicatiei, orice incercare de a accesa date personale ale altor utilizatori,orice incercare de modificare a site-ului www.sfinx-bebe.ro precum si orice incercare de a afecta performantele serverului care gazduieste site-ul va fi considerata o incercare de fraudare a site-ului si ne va obliga sa anuntam autoritatile competente in vederea pornirii unei cercetari penale impotriva aceluia sau acelora ce au incercat oricare dintre faptele enumerate mai sus.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.sfinx-bebe.ro si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între compania Sfinx BebeSRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.
Produsele prezentate in magazinul www.sfinx-bebe.ro se vor livra in limita stocurilor disponibile.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul îsi asuma în totalitate aceste riscuri.


Sfinx-bebe.ro