Cosul nu contine produse! Vizualizeaza cos

O vasta experienta in domeniul produselor pentru copii


  Infiintata in Aprilie 2006, compania Romaneasca Sfinx Bebe este la origine o companie de famile care incearca sa transmita viitoarelor mamici si proaspetilor parinti cat mai multe informatii de care au nevoie pentru a-si creste copii in siguranta, experienta proprie fiind cea mai importanta.

  La inceput distribuiam o gama restransa de produse, care pe masura ce a trecut timpul a crescut si s-a diversificat permanent. Unele dintre produsele distribuite de noi sunt unicat pe piata romaneasca.

  Produsele noastre sunt originale si practice si sunt create astfel incat sa faca mai usoara viata proaspetilor parinti si a bebelusilor lor.

  Intotdeauna am incercat sa propunem produse care contribuie la siguranta copilului dar am oferit si produse care ajuta parinti sa se descurce mai usor in timp ce au grija de copilul lor, sau cadouri de neuitat , pe cat posibil la cel mai bun raport calitate/pret.

  SIGURANTA INAINTE DE TOATE

  Siguranta este pe primul loc in preocuparile noastre. Fiecare produs, inainte de a fi introdus pe piata a fost testat de institutii internationale de control al sigurantei cum ar fi TÜV ( Germania ), LNE (Franta), ICE (UK).

  La Sfinx Bebe satisfactia clientului este prioritatea noastra si incercam sa va dovedim asta prin calitatea serviciilor si a produselor pe care vi le oferim.

  ECHIPA SFINX BEBE

Sfinx-bebe.ro