Cosul nu contine produse! Vizualizeaza cos

Cum se poate returna un produs?

In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii produsului, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

  1. Returnarea banilor

- Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
- Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa nu fi fost folosit, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit, iar in cazul produselor sigilate, acestea sa fie nedesfacute. Ex: detergenti, cosmetice, produse alimentare).
In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

  2. Schimbarea marimii produsului

- Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in masura in care aceasta este disponibila si sunt respectate conditiile de returnare. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata.

  3. Schimbarea produsului cu un alt produs

- Daca nu sunteti multumit de produs va puteti alege altceva, il puteti returna in conditiile respectarii conditiilor de returnare, si va puteti alege un alt produs.
In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de dvs.(client)
Adresa de returnare a produselor este:
S.C. Sfinx Bebe S.R.L.
Str. Veronica Micle, nr.20, bl. M6, sc.D, et.2, ap.179, sect.1, Bucuresti
cod postal: 011044
Pentru orice alte nelamuriri/intrebari va rugam sa folositi un din metodele de contact

  In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de dvs.(client)


Sfinx-bebe.ro